Specials

TV, THEATER, COMMERCIALS, BEURZEN

Altijd en overal schaatsen

Met de ijsbanen van IceSolutions kun je overal schaatsen. Je komt ons dus op de meest uiteenlopende plekken tegen.

Van reclame commercial tot theater optreden, van beurs locatie tot rooftop wij realiseren het evenement.

KPN reclame

Op 1 juli 2010 werd KPN de nieuwe hoofdsponsor van de KNSB. Dat was meteen te merken in hun nieuwe reclamecampagne ter promotie van interactieve televisie. Schaatser Sven Kramer en zijn vriendin Naomi van As spelen de hoofdrol in een komische commercial.

KPN reclame

Wat je ziet in een commercial, ziet en achter de schermen natuurlijk heel anders uit 🙂 zo is de commercial opgebouwd uit echte Thialf beelden maar ook nagebouwde onderdelen met een schaatsbaan van IceSolutions. 

Met een schaatsbaan van slechts 3 meter breed en 160 uitzinnige schaatsfans kon Sven Kramer op de schaatsbaan van IceSolutions zijn kunsten vertonen. Op deze piste werd het specifieke shot gemaakt waarin hij in de commercial uit zijn broek scheurt.

Bert Visser - Afijn

In de theater voorstelling Afijn wil Bert Visscher de Olympische Winterspelen naar Nederland halen en maakte gebruik van de kunststof schaatsbaan van IceSolutions.

Bert Visser - Afijn

tekst tekst

Eigen huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin is een RTL-Programma over klussen en tuinieren. Voor het onderdeel “Straat van de Week” levert IceSolutions een schaatsbaan. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. IceSolutions geeft met de schaatsbaan deze aflevering een mooi winters schaats tintje.

Beurzen

Als je deel neemt aan een beurs wil je schitteren met een mooie stand. Er zijn heel veel mogelijkheden en een schaatsbaan is integreren is een creatieve invulling hiervan. Wij helpen u graag!

Ons Team

Wij staan voor u klaar