RANDAPPARATUUR

Onderscheidende meerwaarde voor uw evenement 

ROXA schaatsen

De beste schaatsten die zich kenmerken door de handige sluiting en harde stalen ijzers. In Nederland ook veel verkocht onder het label van Zandstra schaatsen. Geschikt voor de verhuur door de flexibele fitting en hoes in de schaats. De schaatsstaffel is een door de KNSB geadviseerde staffel van schaatsen in de maat 28 t/m 47. Handige meegeleverde schaatsbankjes zorgen ervoor dat de schaatsen makkelijk kunnen worden aangetrokken.

Professionele slijpmachine

Wij hebben twee verschillende slijpmachines. Een volautomatische slijpmachine waarin je de schaatsen klemt en met een druk op de knop een cyclus afwerkt waarin de schaats geslepen word. Hier is geen technische kennis voor nodig en dient enkel een slijpbandje te vervangen te worden. We hebben ook een slijpmachine die gebruik maakt van een slijpschijf die met een diamant in de juiste ronding word gedressed. De schaats wordt dan in een houder geplaatst en handmatig langs de steen getrokken. In de meeste gevallen faciliteren wij de volautomatische slijpmachine omdat deze het meest gebruiksvriendelijk is.

Licht & Geluid

De inzet van visual en sound is op ieder event anders en zo ook voor de schaatsbaan. Voor een schaatsbaan van 100m2 ( 10×10) leveren wij vaak een basis set bestaande uit twee statieven met elke 4 PAR lampen met LED verlichting en een geluidsbox met geïntegreerde versterker en microfoon. Deze verlichting geeft de schaatsbaan een feestelijke uitstraling en de box speelt muziek af maar is ook geschikt voor een toespraak of presentatie. Heb je een grotere ijsbaan in een tent? Dan is vaak een truss frame met lampen een mooie oplossing. Ga je voor een nostalgische look? Dan is een streng verlichting van LED lampen een mooie oplossing. Geschikt om permanent buiten te hangen. Geeft kleur aan de ijsbaan!

Professionele tenten

Een vlakke ondervloer, nette overkapping of compleet gesloten tent. Alles is mogelijk! We faciliteren altijd een ruime tent met voldoende ruimte voor schaatsuitgifte en eventuele horeca. De complete overspanning zorgt er voor dat er geen palen of hindernissen op de ijsbaan geplaatst hoeven te worden. Alle tenten voldoen aan de strenge Europese wetgeving en bouwboeken kunnen worden overhandigd voor vergunningsaanvragen e.d.

Boarding

Een boarding kan zowel in ( beperkte afmetingen) in luchtboarding uitvoering worden gemaakt of in een vaste boarding. Dit zijn geschakelde elementen die aan elkaar worden bevestigd en zodoende een vast afgebakend geheel vormt.  Door de handige modulaire opbouw flexibel om afmetingen tot op de meter nauwkeurig te bepalen.

Easy set up chalets

Een houten chalet geeft de schaatsbaan altijd net even extra sfeer en authentieke uitstraling. Handig voor de opslag van de schaatsen en ook uitermate geschikt voor koek en zopie. In 20 minuten op te zetten en ook afsluitbaar. Vermelde bij de offerte aanvraag ook uw interesse in een chalet.

Ons Team

Wij staan voor u klaar