KUNSTSTOF IJSBAAN KOPEN

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een kunststof schaatsbaan inclusief alle randapparatuur aan te schaffen. Wij maken graag een voorstel op maat!

Een kunststof ijsbaan kopen bij IceSolutions 

Voor gemeentes en instanties is het natuurlijk ook een optie een kunststof schaatsbaan te kopen. Een uitstekende optie voor een permanente installatie of eigen periodiek gebruik. Wij adviseren u graag over de materialen en alle daarbij horende randapparatuur.

Als kunststof ijsbaan specialist kunnen wij u adviseren welke apparatuur u het beste kunt gebruiken doordat wij deze zeer intensief in de verhuur hebben getest. Daarom hebben wij de beste schoonmaak machines, schoonmaakmiddelen, volautomatische slijpmachines, schaatsen en natuurlijk schaatskasten die geschikt zijn voor transport.

  Aandachtspunten

  Belangrijke aandachtspunten voor u om bij stil te staan zijn de afmeting, de ondergrond, wijze van exploiteren en natuurlijk financiering.

  Aandachtspunten

  De aanschafprijs van een kunststof schaatsbaan is natuurlijk afhankelijk van de afmeting, keuze van boarding en natuurlijk randappartuur. Een indicatie voor een complete schaatsbaan ( excl. Randapparatuur) van 200m2 is ongeveer € 50.000,-

  Email ons en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
  Vergeet hierbij niet te vermelden:

  De locatie

  De afmeting

  De ondergrond

  Boarding ( vast of opblaasbaar )

  Ons Team

  Wij staan voor u klaar

  Bel ons vandaag